Sałatka z ciecierzycą, kaszą gryczaną i migdałami
Description
WSZYSTKIE SKŁADNIKI
1 opakowanie Rukoli mytej Eisberg
1 szklanka ciecierzycy
1 szklanka kaszy gryczanej (przechowywane przez 1-2 godziny w wodzie lub miękko przegotowanej),
1 garść migdałów (uwodnione 6-8 godzin)
1 garść granatu
1 łyżka oliwy z oliwek
Ingredients
SPOSÓB PRZYGOTOWANIA
- Ugotuj ciecierzycę oraz kaszę gryczaną.
- Dobrze aby kasza gryczana była przechowywana przez 1-2 godzin w wodzie.
- Migdały namocz i trzymaj w wodzie od 6-8 godzin.
- Na talerz wysyp już umytą rukolę.
- Dodaj ciecierzycę, kaszę gryczaną oraz migdały.
- Całość polej oliwą z oliwek i udekoruj ziarnami granatu.
Użyta mieszanka
Matching products description